Pasta’s

Sogno di Pasta,
pasta en nog eens pasta

Naast verse pasta, lasagne en ravioli, verkopen wij diverse soorten en merken (langzaam) gedroogde pasta. Ook diverse soorten glutenvrije pasta!

Filotea

Filotea maakt pasta op de manier waarop hun voorouders het hen hebben geleerd. Ze gebruiken de beste ingrediënten uit Le Marche en voegen maar liefst 30% scharreleieren toe. De pasta wordt langzaam en op lage temperatuur gedroogd. Mooi verpakt, perfect van smaak! Iedere soort is anders maar ze hebben allemaal één ding gemeen; ze smaken naar het authentieke Italië!

Antico Pastificio Morelli

Antico Pastificio Morelli pasta uit Toscane produceert sinds 1860 Toscaanse pasta’s specialiteiten zoals Pici en tarwekiemen pasta ‘s. Hun traditie van pasta maken is overgeleverd door vijf generaties. Voor veel van hun pasta’s worden tarwekiemen gebruikt en dit geeft de pasta een prachtig aroma.

Cipriani food, pasta, olijfolie, risotto, pesto sugo en meer

Cirpriani opende in 1931 in Venetië Harry’s bar dit is de oorsprong van Cipriani food. De pasta wordt beschouwd als één van de beste ter wereld, verkrijgbaar in wereldsteden, in Italië en bij ons. Absolute aanrader voor een verfijnd pasta recept.

Monograno Felicetti

Meesterlijke bio pasta gemaakt van een enkele graansoort met het zuiverste water uit de Dolomieten van noord-Italië: Trento Adige. De granen: Matt, Kamut, Farro (spelt) en Cappeli. Pasta’s waar top-restaurants mee koken!

Pietro Massi

Een high-end pasta, revolutionair op een koude temperatuur geproduceerd. Innovatie met respect voor de Italiaanse traditie. Absolute aanbeveling voor de ‘foodies’.

Pasta’s

Sogno di Pasta,
pasta en nog eens pasta

Naast verse pasta, lasagne en ravioli, verkopen wij diverse soorten en merken (langzaam) gedroogde pasta. Ook diverse soorten glutenvrije pasta!

Filotea

Filotea maakt pasta op de manier waarop hun voorouders het hen hebben geleerd. Ze gebruiken de beste ingrediënten uit Le Marche en voegen maar liefst 30% scharreleieren toe. De pasta wordt langzaam en op lage temperatuur gedroogd. Mooi verpakt, perfect van smaak! Iedere soort is anders maar ze hebben allemaal één ding gemeen; ze smaken naar het authentieke Italië!

Antico Pastificio Morelli

Antico Pastificio Morelli pasta uit Toscane produceert sinds 1860 Toscaanse pasta’s specialiteiten zoals Pici en tarwekiemen pasta ‘s. Hun traditie van pasta maken is overgeleverd door vijf generaties. Voor veel van hun pasta’s worden tarwekiemen gebruikt en dit geeft de pasta een prachtig aroma.

Cipriani food, pasta, olijfolie, risotto, pesto sugo en meer

Cirpriani opende in 1931 in Venetië Harry’s bar dit is de oorsprong van Cipriani food. De pasta wordt beschouwd als één van de beste ter wereld, verkrijgbaar in wereldsteden, in Italië en bij ons. Absolute aanrader voor een verfijnd pasta recept.

Monograno Felicetti

Meesterlijke bio pasta gemaakt van een enkele graansoort met het zuiverste water uit de Dolomieten van noord-Italië: Trento Adige. De granen: Matt, Kamut, Farro (spelt) en Cappeli. Pasta’s waar top-restaurants mee koken!

Pietro Massi

Een high-end pasta, revolutionair op een koude temperatuur geproduceerd. Innovatie met respect voor de Italiaanse traditie. Absolute aanbeveling voor de ‘foodies’.