Sogno di Pasta zakelijk inzetten

Naast de winkel voor particulieren is Sogno di Pasta ook een importbedrijf voor Italiaanse producten. Ons assortiment is afkomstig van ondernemers die Italiaanse producten maken in Italië van hoogwaardige kwaliteit. Wij importeren voor uw winkel graag deze bijzonder Italiaanse producten mee, die wij zelf ook in onze winkel verkopen.

Wij zijn geen groothandel maar willen juist die speciale Italiaanse producten importeren die zich onderscheiden van de groothandel importeurs. Dat maakt Sogno di Pasta niet alleen uniek in haar aanbod, tegelijkertijd ondersteunen en stimuleren wij de lokale ondernemingen in Italië. Dit zijn veelal ondernemingen waarmee wij in de afgelopen jaren persoonlijke relatie hebben opgebouwd. Bij Sogno di Pasta tref je hoogwaardige Italiaanse producten aan, die ambachtelijk zijn geproduceerd.

Heeft u een winkel die Italiaans georiënteerd is? Of een cadeau-, kook- of mode-winkel waar u fraaie of bijzonder Italiaanse producten aan wilt toevoegen voor uw klanten? Neem contact met ons op en wij denken graag mee om echt iets extra’s toe te voegen.

Cadeau- en kerstpakketten

Indruk maken met een fraai feestelijk pakket met Italiaanse lekkernijen? We stellen graag een Italiaanse pakket samen!  Lees hier verder.

Betaalmogelijkheden

Voor grote afname is betalen op factuur mogelijk.

Meer informatie

Neem contact met ons op:  023 204 9530 of stuur een email naar info@sogno-di-pasta.nl